Ειδικοί διακοσμητές και τοποθετητές από τη Βρετανική εταιρεία Lincrusta, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Καλοταράνης Α.Ε., για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό πολυ-υλικό που έρχεται να δώσει νέα πνοή σε κάθε χώρο, επαγγελματικό αλλά και ιδιωτικό!

Κάμερες

Για τις ανάγκες κάλυψης της επίδειξης του προϊόντος, τοποθετήσαμε τέσσερις κάμερες, δύο για την κάλυψη ομιλητών που παρουσίασαν το προϊόν και δύο για τα κοντινά πλάνα στον πάγκο επίδειξης.

Εστιάζοντας στα σημεία εφαρμογής του προϊόντος, οι θεατές μπορούσαν να δουν λεπτομέρειες της διαδικασίας, ίσως καλύτερα από τους παρευρισκόμενους.

Ήχος

Ο τεχνικός διευθυντής της Lincrusta χρησιμοποίησε ασύρματο χειλόφωνο ώστε να έχει ελεύθερα τα χέρια του για την επίδειξη ενώ ένα δεύτερο μικρόφωνο είχε στη διάθεσή του ο διευθυντής κος Γιάννης Καλοταράνης ο οποίος μετέφραζε τα βασικά σημεία, σχολίαζε και απαντούσε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων αλλά και των τηλεθεατών.

Internet

Η μετάδοση έγινε στη σελίδα Facebook της Καλοταράνης Α.Ε. και την παρακολούθησαν τεχνικοί από όλη την Ελλάδα.

Για την πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιήθηκε 4G φορητό Router της Streamia με σύνδεση στο δίκτυο της Cosmote και απροβλημάτιστα ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς απώλειες, ούτε ενός frame.

Video

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προϊόντος προβλήθηκαν βίντεο της εταιρείας ενσωματωμένα στο streaming απευθείας από το σύστημα και όχι μέσω κάμερας, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου. Τα βίντεο αφορούσαν την παρουσίαση της εταιρείας και ένα σεμιναριακού τύπου για την εφαρμογή του προϊόντος.

Συμπέρασμα

Ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη μετάδοση Live Streaming με καθαρότατη εικόνα και ήχο.

Στο βίντεο μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραπάνω περιγραφή αλλά και να δείτε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία της Streamia στην παροχή Live Streaming τηλεοπτικού επιπέδου αλλά σε προσιτό κόστος.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *