Οι εκδόσεις Πνοή παρουσίασαν στο Cafe Βλάσης (χάρτης) στο Μενίδι, το μυθιστόρημα της Αγγελικής Δαφτσίδου«Παράθυρο στη ζωή».

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Παράθυρο στη ζωή».
Η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου.
Οι εκδόσεις Πνοή.

Το βίντεο και το Live Streaming παρέχονται με την υποστήριξη της Streamia και του Bookia.

Αγγελική Δαφτσίδου, Παράθυρο στη ζωή, εκδόσεις Πνοή

Για το βιβλίο, τη συγγραφέα αλλά και το νέο χώρο εκδηλώσεων βιβλίου, μίλησαν:

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Αγγελική Δαφτσίδου, Παράθυρο στη ζωή, εκδόσεις Πνοή

Ήταν η πρώτη παρουσίαση βιβλίου σε έναν νέο χώρο στο Μενίδι, μία προσπάθεια να διαμορφωθεί εκεί κοιτίδα πολιτισμού για την περιοχή, μία προσπάθεια που αξίζει τη στήριξη όλων μας!

Αγγελική Δαφτσίδου, Παράθυρο στη ζωή, εκδόσεις Πνοή

Στο νέο χώρο του Cafe Βλάσης (χάρτης), μας καλωσόρισε η Φανή Μπαλωτή η οποία εξέφρασε την αισιοδοξία της για την θετική έκβαση της προσπάθειας και όπως μας ενημέρωσε, σημαντικό ζήτημα για το χώρο είναι ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης του.

Η εγγύτητά του με μεγάλο σχολικό συγκρότητα της περιοχής, καθιστά την προσπάθεια πολύ σημαντική και ως Bookia προτρέπουμε συγγραφείς και εκδότες να τη στηρίξουν στέλνοντας βιβλία για τη βιβλιοθήκη και εντάσσοντάς το στο πρόγραμμα των παρουσιάσεών τους.

Αγγελική Δαφτσίδου, Παράθυρο στη ζωή, εκδόσεις Πνοή

Ένα βιογραφικό μυθιστόρημα, ύμνος στη ζωή δύο γυναικών που νόσησαν από καρκίνο του μαστού. Μητέρα και κόρη βρίσκονται μοιραία στον δρόμο της ίδιας ασθένειας, αλλά καθεμιά ακολουθεί το δικό της μονοπάτι.

Νικάει κανείς τον καρκίνο;
Ακόμα κι όταν καταφέρει να βγει ζωντανός από τη μάχη, το κράτος που ήταν το κορμί του και βομβαρδίστηκε ανελέητα, ξαναχτίζεται;
Κι αν τα σπίτια ξαναχτιστούν από τα συντρίμμια, η ψυχή ξεπερνάει ποτέ τον φόβο ώστε να τα ξανακατοικήσει;

Η Αγγελική Δαφτσίδου κατάγεται από ένα ακριτικό χωριό του Έβρου. Τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στη Λάρισα. Σύζυγος, μητέρα, εθελόντρια, με έντονη παρουσία στην Ένωση Λογοτεχνών και Συγγραφέων Λάρισας (Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ) και συμμετοχή σε ανθολογίες. Παρακολουθεί εργαστήρια πολιτισμού και γραφής στην πόλη της και ακαδημαϊκά μαθήματα λογοτεχνίας. Έργα της είναι δημοσιευμένα στο περιοδικό “Πνευματική Λάρισα” και ποιήματά της έχουν μεταφραστεί στη γαλλική γλώσσα. Επίσης, αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα τεχνών και γραμμάτων “thematofylakes.gr”. Το “Παράθυρο στη ζωή” (εκδ. Πνοή) είναι το πρώτο της βιβλίο.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *