Το Ινστιτούτο της Δανίας, το Public και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσίασαν το αστυνομικό μυθιστόρημα του δανού συγγραφέα Μίκαελ Κατς Κρέφελ, “Η Σέχτα“, στον χώρο του Public café.

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Η Σέχτα».
Ο συγγραφέας Μίκαελ Κατς Κρέφελ.

Η Σέχτα του Μίκαελ Κατς Κρέφελ @ Public café Συντάγματος

Με τον διεθνούς φήμης συγγραφέα μίλησαν, η μεταφράστρια Τάνια Σταύρου και ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης. Ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος διάβασε αποσπάσματα από το μυθιστόρημα.

Ο Μίκαελ Κατς Κρέφελ γεννήθηκε το 1966 στη Δανία και είναι συγγραφέας ευπώλητων αστυνομικών μυθιστορημάτων. Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεναριογράφος για ταινίες μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές. Έκανε το συγγραφικό του ντεμπούτο με το θρίλερ “Before the Storm“, με το οποίο κέρδισε το 2007 το βραβείο First Book της Δανέζικης Ακαδημίας Αστυνομικής Λογοτεχνίας, ενώ το 2012 ψηφίστηκε Κορυφαίος Δανός Συγγραφέας Αστυνομικού Μυθιστορήματος.

“Η Σέχτα” του Μίκαελ Κατς Κρέφελ @ Public café Συντάγματος “Η Σέχτα” του Μίκαελ Κατς Κρέφελ @ Public café Συντάγματος “Η Σέχτα” του Μίκαελ Κατς Κρέφελ @ Public café Συντάγματος

Το βιβλίο “Η Σέχτα” αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς με ήρωα τον ντετέκτιβ Τόμας «Ράουν» Ράουνσχολτ. Η σειρά κατέλαβε την τρίτη θέση στα αστυνομικά βιβλία όλων των εποχών στο Φεστιβάλ Αστυνομικού Βιβλίου της Δανίας 2017. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν επίσης οι δύο πρώτοι τίτλοι της σειράς: “Θλιμμένα Αγάλματα” και “Ο αγνοούμενος“.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα: michaelkatzkrefeld.dk.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *