Το Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Ποταμός παρουσιάζουν το βιβλίο του Παναγιώτη Βουρλούμη«Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης».

Το βιβλίο «Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης».
Ο συγγραφέας Παναγιώτης Βουρλούμης.
Οι εκδόσεις Ποταμός.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου – 19:00
Public Συντάγματος

Ο Παναγιώτης Βουρλούμης συζητάει με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Παλαιολόγο, για τη «σημασία της σωστής διακυβέρνησης», καθώς και για το αν υπάρχει ελπίδα για το χρεοκοπημένο βασίλειο των μοιρολατρών.

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Γίνε μέλος και βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Ο Παναγιώτης Βουρλούμης υπηρέτησε σε διοικητικές θέσεις κοντά στα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων και έζησε από πρώτο χέρι τις αιτίες της διάλυσης της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Πιστεύει πως με την εφαρμογή σωστών κανόνων διακυβέρνησης πολλά μπορούν να διορθωθούν, αρκεί βέβαια να υπάρχει βούληση για συγκρούσεις με ισχυρά συμφέροντα και βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες.

Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης @ Public Συντάγματος

Υπάρχει ελπίδα για το χρεοκοπημένο βασίλειο των μοιρολατρών; Ο Παναγής Βουρλούμης απαντά στο ερώτημα αντλώντας από την πείρα του. Υπηρετώντας σε διοικητικές θέσεις κοντά στα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων έζησε από πρώτο χέρι τις αιτίες της διάλυσης της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Χωρίς αυταπάτες, ο ίδιος όμως απέδειξε ότι με την εφαρμογή σωστών κανόνων διακυβέρνησης πολλά διορθώνονται. Βέβαια αυτό προϋποθέτει συγκρούσεις με ισχυρά συμφέροντα και βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες. Αυτήν την πείρα του ο συγγραφέας θέλει να μεταφέρει, καταλήγοντας στην ανάγκη ριζικής αναθεώρησης του Συντάγματος.

Ένα συναρπαστικό βιβλίο από έναν τολμηρό διανοητή που συγχρόνως επέτυχε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *