Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Παράλληλες νύχτες».
Η συγγραφέας Ιωάννα Νοταρά.
Οι Εκδόσεις Διόπτρα.

Οι Εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο BΟΟΚS PLUS παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα του Books Plus, το μυθιστόρημα της Ιωάννας Νοταρά«Παράλληλες νύχτες».

Η εκδήλωση μεταδόθηκε και ζωντανά από την BookiaTV!.

Ιωάννα Νοταρά, «Παράλληλες νύχτες», εκδόσεις Διόπτρα

Για το βιβλίο μίλησαν:

Ιωάννα Νοταρά, «Παράλληλες νύχτες», εκδόσεις Διόπτρα

Συντόνισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Μέμος Κοέν.

Ιωάννα Νοταρά, «Παράλληλες νύχτες», εκδόσεις Διόπτρα

Η Βίκυ Παράσχου, ξεκινώντας από το χωριό της, βρίσκεται στην Αθήνα ως φοιτήτρια της Νομικής, στοχεύοντας σε μια μεγάλη καριέρα και σε έναν έρωτα μοναδικό. Στην πορεία καταλήγει εγκλωβισμένη σε μια σχέση-παγίδα, να μισεί την Αθήνα και να περιφρονεί όνειρα και στόχους. Τότε, απρόβλεπτα, καλείται να τα πιάσει όλα από την αρχή.

Τετάρτη Δημοτικού πήγαινε η Αγγελική όταν ο Στράτος, έναν χρόνο μεγαλύτερός της, της έκανε πρόταση γάμου. “Αγγελική, όταν μεγαλώσω θα σε παντρευτώ”, της είχε πει. Είκοσι χρόνια μετά, αυτός ο γάμος γίνεται πραγματικότητα. Και όλα είναι υπέροχα! Εκείνος πολλά υποσχόμενος πολιτικός κι εκείνη, τρελά ερωτευμένη μαζί του, τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει.

“Θα χωρίσω!” ψιθύρισε η Ζωή ανάβοντας ακόμα ένα τσιγάρο. Δεν ήξερε πότε θα το έλεγε στον Μιχάλη, μα θα χώριζε. Δεν της ταίριαζαν ούτε οι δεσμεύσεις ούτε οι παράλληλες ζωές!

Ο Κώστας και η Ναταλία βρήκαν τον δρόμο ώστε ο έρωτάς τους να γίνει αγάπη και η αγάπη τους μια υπέροχη οικογένεια. Όταν η νεόδμητη οικοδομή τους επιτέλους ολοκληρώνεται, κανείς τους δεν ξέρει ότι θα ενώσει τις ζωές και θα σκεπάσει τις παράλληλες νύχτες της Βίκυς, του Στράτου και της Ζωής, ώσπου… ένας πυροβολισμός μετατρέπει αυτές τις νύχτες σε παιχνίδι πόκερ χωρίς νικητή, διαμορφώνοντας το παρελθόν σε ένα τρομακτικό παρόν, εξαλείφοντας το μέλλον.

Βίοι παράλληλοι διασταυρώνονται, μυστικά έρχονται στο φως, σχέσεις επαναπροσδιορίζονται…

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *