Το Public και οι εκδόσεις Keybooks παρουσίασαν στο Public Café Συντάγματος, το best seller του Στέφανου Ξενάκη«Το Δώρο».

Το βιβλίο «Το Δώρο».
Ο συγραφέας Στέφανος Ξενάκης.
Οι εκδόσεις Keybooks.

Ο συγγραφέας συζήτησε για το δώρο της ζωής με τον δάσκαλό του Αντώνη Καλογήρου, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου, τον παραολυμπιονίκη Θανάση Τσιβίλη και το κοινό.

«Υπάρχουν ΣΥΝΤΑΓΕΣ για την Ευτυχία; Προφανώς και υπάρχουν. Τις ξορκίζουμε όμως γιατί δεν γουστάρουμε τις αλλαγές. Να κινείσαι, να εξελίσσεσαι, να συνδέεσαι, να γράφεις, να συγκεντρώνεσαι, να σε τιμάς, να δρας, είναι μερικές από αυτές. Η επιτυχία είναι επιστήμη, αλλά η αγάπη είναι τέχνη και τις χρειαζόμαστε και τις δύο».

Ο Στέφανος Ξενάκης έρχεται @ Public Café Συντάγματος

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι συγγραφέας του bestseller, «Το Δώρο». Εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *