Το περιοδικό ποίησης «ΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΑ» και οι εκδόσεις Γκοβόστη, οργανώνουν και φέτος τις ποιητικές συναντήσεις που ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2014, με αναγνώσεις ποιημάτων σύγχρονων νέων και νεότατων ποιητών.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019
Γιώργος Χρονάς – Νάσος Βαγενάς

Στις έξι συνολικά συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, προσκεκλημένοι ήταν οι ποιητές:

Η πέμπτη χρονιά των Ποιητικών Διαλόγων είναι αφιερωμένη στην ποιητική γενιά του ’70. Στις επτά συναντήσεις του πρώτου κύκλου που θα πραγματοποιηθούν φέτος, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούνιο, κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, θα είναι προσκεκλημένοι δύο ποιητές οι οποίοι θα διαβάζουν ποιήματά τους, θα μιλούν για το έργο τους καθώς και το έργο ενός εκλιπόντος της γενιάς τους. Συνδεδεμένη με τους ποιητικούς διαλόγους και υποστηρικτικά προς αυτήν, θα είναι η έκδοση μιας νέας σειράς μονογραφιών για ποιητές της γενιάς του ’70 η οποία θα περιλαμβάνει μια μελέτη για το έργο του εκάστοτε ανθολογούμενου από έναν έγκριτο κριτικό, ποιητή, ανθολόγηση των ποιημάτων του, καθώς και μια συνέντευξή του.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι προσκεκλημένοι ποιητές:

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019
Πάνος Κυπαρίσης – Μιχάλης Γκανάς

Μεταξύ άλλων, ποιητές για τους οποίους θα συζητήσουν οι προσκεκλημένοι είναι οι εξής:

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γκοβόστη, κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα και ώρα 19:30′.

Αν και σαν το ζωντανό «δεν έχει», οι συναντήσεις θα μεταδίδονται ΚΑΙ Live! μέσω Internet από τη σελίδα Facebook των εκδόσεων Γκοβόστη, με την υποστήριξη της Streamia και του Bookia.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *