Το φωτορεπορτάζ.
Η ποιήτρια Το βιβλίο «Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ».
Οι εκδόσεις Γκοβόστη.

Η συνάντηση μεταδόθηκε και ζωντανά από το BookiaTV! και τη σελίδα Facebook του Bookia.

Το περιοδικό ποίησης «Τα ποιητικά» και οι εκδόσεις Γκοβόστη, οργάνωσαν και φέτος, για τέταρτη χρονιά, τις ποιητικές συναντήσεις «ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ DE PROFUNDIS» με αναγνώσεις ποιημάτων σύγχρονων νέων και νεότατων ποιητών.

Στη συνάντηση της Δευτέρας 2 Απριλίου, καλεσμένη ήταν η σύγχρονη Ελληνίδα ποιήτρια «Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ».

Η ποιήτρια συζήτησε με τον Κώστα Γ. Παπαγεωργίου ενώ ποιήματά της διάβασαν η Ελένη Ντούξη και η Ειρήνη Μαργαρίτη.

ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ DE PROFUNDIS

Οι «ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ DE PROFUNDIS» διοργανώνονται από το περιοδικό ποίησης «Τα ποιητικά» και τις εκδόσεις Γκοβόστη. Ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2014 με αναγνώσεις ποιημάτων σύγχρονων νέων και νεότατων ποιητών. Για φέτος, το 2018, στις έξι συνολικά συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν από τον Δεκέμβριο έως και το Μάιο, προσκεκλημένοι είναι έξι σημαντικότατοι σύγχρονοι ποιητές:

Οι Ποιητές συζητούν είτε με έναν εκ των ομοτέχνων τους Γιώργο Μπλάνα και Κώστα Γ. Παπαγεωργίου είτε με τους κριτικούς της λογοτεχνίας Τιτίκα Δημητρούλια ή Βαγγέλη Χατζηβασιλείου κατά περίπτωση–, ενώ ποιήματά τους διαβάζουν δύο νέοι ποιητές.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Γκοβόστη και ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου 2017 με καλεσμένη την Κική Δημουλά και συνομιλητή της τον Κώστα Γ. Παπαγεωργίου. Ποιήματά της διάβασαν η Αριστέα Παπαλεξάνδρου και ο Νίκος Ερηνάκης.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vlog Categories