Υπηρεσίες

Τι κάνει η Streamia

Η Streamia παρέχει υπηρεσίες Live Streaming (ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μέσω Internet).

Αποδέκτες των υπηρεσιών είναι όλοι, ιδιώτες, επιχειρήσεις, σύλλογοι, οργανισμοί κ.ά., που διοργανώνουν μία εκδήλωση και επιθυμούν να την καταγράψουν και να τη μεταδώσουν ζωντανά, π.χ. παρουσιάσεις νέων προϊόντων, εκθέσεις, εκδηλώσεις marketing, συνέδρια, σεμινάρια… γάμοι, γιορτές, πάρτι, βαπτίσεις…

Γιατί Streamia;

Χμ! Δεν θα πούμε πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε το χαμηλό κόστος, την υψηλή έκθεση και διάδραση με το κοινό, την τεχνική αρτιότητα.

Απόδειξη; Η καλύτερη απόδειξη είναι μεταδόσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν. Στο πλούσιο και ποικίλο portfolio φαίνεται η ποιότητα της δουλειάς. Στο πελατολόγιο φαίνεται η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Streamia, σημαντικές εταιρείες και φορείς.

Ζωντανή σκηνοθεσία

Κατά τη μετάδοση, ζωντανά, υλοποιείται το σκηνοθετικό σχέδιο αξιοποιώντας πολλαπλές πηγές εικόνας και ήχου, κάμερες, μικρόφωνα, αρχεία βίντεο, φωτογραφίες, τίτλοι, slides (powerpoint)…

Αναλόγως το περιεχόμενο της μετάδοσης συνδυάζονται ζωντανά διαφορετικές πηγές, π.χ. εμφάνιση διαφανειών με ένθεση του εισηγητή, η εικόνα από δύο κάμερες, μίας κάμερας και αρχείου βίντεο κ.ο.κ.

Προετοιμασία

Η προετοιμασία της μετάδοσης περιλαμβάνει τη δημιουργία εισαγωγικών καρτελών, τίτλων ομιλητών, προβολή έτοιμων βίντεο από αρχεία, slide…

Σε συνεργασία μαζί σας, δημιουργούμε ένα μικρό βίντεο για την προώθηση της εκδήλωσης που πρόκειται να μεταδοθεί (teaser video). Σε αυτό συμμετέχουν συντελεστές της εκδήλωσης και το γύρισμα γίνεται σε χώρο κοινής επιλογής.

Που γίνεται η μετάδοση

  • Σε μία σελίδα Facebook, π.χ. στη σελίδα της επιχείρησης ή του συλλόγου.
  • Σε κανάλι YouTube, π.χ. στο κανάλι της επιχείρησης ή του συλλόγου.
  • Σε οποιοδήποτε κανάλι μπορεί να εξυπηρετήσει το Real-Time Messaging Protocol (RTMP).

Γεωγραφική κάλυψη

Με έδρα την Αθήνα, οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας πάντα το κοντινότερο συνεργείο, πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει τις live μεταδόσεις της Streamia.

Θέαση παντού

Τη ζωντανή μετάδοση μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος σε οποιαδήποτε συσκευή, επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, tablet, smart phone.

Η μετάδοση παραμένει διαθέσιμη ως βίντεο, για θέαση και μετά τη λήξη της.

Τεχνικά στοιχεία

  • Η μετάδοση γίνεται σε ανάλυση HD.
  • Ταυτόχρονα με τη μετάδοση γίνεται ΚΑΙ εγγραφή του μιξαρισμένου αποτελέσματος σε αρχείο βίντεο, όπως ακριβώς μεταδίδεται.
  • Ως πηγή ήχου αξιοποιούνται οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις που είναι εγκατεστημένες στους χώρους των εκδηλώσεων.
  • Ο ήχος εγγράφεται ΚΑΙ χωριστά για λόγους ασφαλείας.