Υπηρεσία Live Streaming

Live Streaming σε Facebook, Instagram,
Youtube, Twitter… οπουδήποτε
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Η Streamia παρέχει υπηρεσίες Live Streaming... για οποιαδήποτε περίσταση,

συνέδρια ημερίδες κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις
σεμινάρια ανοιχτές συζητήσεις ομιλίες
συναυλίες εκδηλώσεις συλλόγων εκπαίδευση
γάμοι βαπτίσεις

Γενικές προδιαγραφές του Live Streaming:

Ο εξοπλισμός για το Live Streaming, κάμερες, υπολογιστές, επεξεργασία ήχου, παρέχεται από τη Streamia.
Η μετάδοση γίνεται σε σελίδα/πλατφόρμα της επιλογής σας, π.χ. Facebook, Instagram, Youtube, Twitter…, αλλά ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε περισσότερες από μία!
Χρησιμοποιούνται 2+ κάμερες ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικά ο σκοπός της μετάδοσης.
Σημ. Ο αριθμός των καμερών δεν επηρεάζει την τιμή! Εγκαθιστούμε όσες κάμερες απαιτούνται για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, αναλόγως την εκδήλωση.
Το μοντάζ γίνεται ζωντανά, οι πηγές εικόνας και ήχου συνδυάζονται παράγοντας υψηλής ποιότητας και αισθητικής τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Οι σκηνές δείχνουν τους συμμετέχοντες είτε κατά μόνας είτε με ένθεση πολλών μαζί σε 2 ή περισσότερα παράθυρα.
Κατά τη μετάδοση ενσωματώνονται ζωντανά, σήματα και καρτέλες, π.χ. λογότυπο, όνομα και ιδιότητα ομιλητών, βίντεο, εικόνες
Χρησιμοποιείται η ηχητική υποδομή και ο φωτισμός που υπάρχει στο χώρο.
Αν δεν υπάρχει, εγκαθιστούμε δικό μας για τις ανάγκες της μετάδοσης και στην ίδια τιμή.
Πριν τη μετάδοση γίνεται τεχνική αυτοψία στο χώρο μετάδοσης για τη ρύθμιση της τοποθέτησης, του φωτισμού, της σύνδεσης στο Internet…
Υποστηρίζονται συνδέσεις μέσω Internet, με Skype, Messenger, Zoom, Webex, KUDO, Teams, Viber ή ανάλογα προγράμματα και πλατφόρμες!
Στο τέλος της μετάδοσης παραδίδεται το μονταρισμένο βίντεο της μετάδοσης.

Γιατί Streamia;

Για το προσιτό κόστος και την τεχνική αρτιότητα.

Απόδειξη; Στο πλούσιο και ποικίλο portfolio φαίνεται η ποιότητα της δουλειάς ενώ στο πελατολόγιο φαίνεται η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Streamia σημαντικές εταιρείες, προσωπικότητες και φορείς.

Αναλυτικότερα

Η πολύπλοκη διαδικασία ενός επαγγελματικού Live Streaming, με τα κινητά συνεργεία της Streamia μετατρέπεται σε μία ευέλικτη και απόλυτα προσιτή υπηρεσία, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλής πιστότητας εικόνα και ήχο.

Ας υποθέσουμε ότι διοργανώνετε μια εκδήλωση, δεν έχει σημασία τι είδους, οποιουδήποτε! Συνέδριο, Σεμινάριο, Εταιρική εκδήλωση.

Πόσοι θα παραβρεθούν; Πόσο θα τους απασχολήσει μετά;

Η μαγική φράση είναι: Ψηφιακό περιεχόμενο. Η παραγωγή περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα και το marketing, ως εργαλείο και για εσάς αλλά και για όλους όσοι θέλουν να συμβάλουν στην προώθηση αυτού που κάνετε.

Και όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι το Live Streaming είναι ο βασιλιάς του ψηφιακού περιεχόμενου.

Στις εκδηλώσεις μεσαίου και χαμηλού προϋπολογισμού, συνήθως θυσιάζεται η ποικιλία λήψεων, η ποιότητα της εικόνας και του ήχου. Και οι μετρήσεις, πάλι δείχνουν ότι δεν αρκεί απλώς ψηφιακό περιεχόμενο, πρέπει να είναι και ποιοτικό!

Υβριδικά ή και μόνον μέσω Internet

Πολλές εκδηλώσεις γίνονται πλέον είτε μόνον μέσω Internet είτε υβριδικά, δηλαδή συνδυάζοντας φυσική παρουσία με συμμετέχοντες μέσω Internet.

Η Streamia υλοποιεί Live Streaming αυτής της μορφής αξιοποιώντας αποτελεσματικά πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων, με τρόπο που οι αποστάσεις μηδενίζονται, όλοι βλέπουν και ακούν όλους σαν να βρίσκονται στην ίδια αίθουσα.

Τι γίνεται όμως με την πολυγλωσσία;

Οι εκδηλώσεις με συμμετέχοντες απ’ όλο τον κόσμο γίνονται όλο και συχνότερες και τίθεται πλέον το ερώτημα, “πως μπορεί ο καθένας να συμμετέχει μιλώντας και ακούγοντας στη γλώσσα του; ή σε μία γλώσσα που γνωρίζει;”.

“Μετάφραση ζωντανά μέσα στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης” είναι η λύση και η Streamia έχει να επιδείξει πλούσια εμπειρία. Οι μεταφραστές συμμετέχουν στις τηλεδιασκέψεις παρέχοντας μετάφραση δυνητικά για όλες τις γλώσσες του κόσμου ώστε οι συντελεστές να επιλέγουν τη γλώσσα που επιθυμούν να ακούν.

Το ίδιο και στο Live Streaming! Όλες οι μεταφράσεις ενσωματώνονται στην ίδια μετάδοση και ο τηλεθεατής επιλέγει από μενού τη γλώσσα που επιθυμεί να ακούει, όπως στα DVD Video!

Δείτε αναλυτικά για το Πολυγλωσσικό Live Streaming.

Δεν απαιτείται διαφορετικό Live Streaming για κάθε γλώσσα μετάφρασης. Αυτό, είναι μία πρωτοπορία της Streamia!

Η μετάδοση γίνεται σε σελίδα ή πλατφόρμα της επιλογής σας, στο Facebook, στο Twitter, στο Youtube, στο Instagram, στο δικό σας site ή του πελάτη σας και οπουδήποτε αλλού αλλά ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Στο τέλος της μετάδοσης παραδίδεται έτοιμο μονταρισμένο, το βίντεο της εκδήλωσης για περεταίρω αξιοποίηση.

Δείτε εδώ χαρακτηριστικά δείγματα Live Streaming. Είμαστε σίγουροι ότι θα αναγνωρίσετε και τη δική σας εκδήλωση.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου!

Που γίνεται η μετάδοση

  • Σε μία σελίδα Facebook, π.χ. στη σελίδα της επιχείρησης ή του συλλόγου.
  • Σε κανάλι YouTube, π.χ. στο κανάλι της επιχείρησης ή του συλλόγου.
  • Σε οποιοδήποτε κανάλι μπορεί να εξυπηρετήσει το Real-Time Messaging Protocol (RTMP).

Γεωγραφική κάλυψη

Με έδρα την Αθήνα, οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας πάντα το κοντινότερο συνεργείο, πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει τις live μεταδόσεις της Streamia.

Θέαση παντού

Τη ζωντανή μετάδοση μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος σε οποιαδήποτε συσκευή, επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, tablet, smart phone.

Η μετάδοση παραμένει διαθέσιμη ως βίντεο, για θέαση και μετά τη λήξη της.

Τεχνικά στοιχεία

  • Η μετάδοση γίνεται σε ανάλυση FHD.
  • Ταυτόχρονα με τη μετάδοση γίνεται ΚΑΙ εγγραφή του μιξαρισμένου αποτελέσματος σε αρχείο βίντεο, όπως ακριβώς μεταδίδεται.
  • Ως πηγή ήχου αξιοποιούνται οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις που είναι εγκατεστημένες στους χώρους των εκδηλώσεων.
  • Ο ήχος εγγράφεται ΚΑΙ χωριστά για λόγους ασφαλείας.