«Η πράσινη ώρα» είναι η τηλεοπτική εκπομπή με ενημέρωση για τη δραστηριότητα σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και συνήθως μεταδίδεται από το στούντιο της DPG Digital Media.

Στα πλαίσια του Τουρνουά «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ 22 & 23 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή μεταδόθηκε εκτάκτως από εκεί και ανατέθηκε στη Streamia το Live Streaming στη σελίδα LeoforosGR.

Το στούντιο εγκαταστάθηκε στο φουαγιέ πάνω από τα δημοσιογραφικά έδρανα με πλήρη θέα στο γήπεδο.

Χρησιμοποιήθηκαν 4 κάμερες, μία για κάθε έναν από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο οι οποίοι παρουσιάζουν την εκπομπή, μία κάμερα για το γενικό πλάνο με τους δύο και τον καλεσμένο και μία τρίτη κάμερα για γενικά πλάνα του γηπέδου. Λόγω του ότι στο χώρο ακούγονταν έντονα θόρυβοι από το γήπεδο, ακριβώς πίσω από τους παρουσιαστές, χρησιμοποιήθηκαν τρία ειδικά μικρόφωνα τα οποία εστίαζαν στη φωνή παρουσιαστών απομονώνοντας σε μεγάλο βαθμό τους περιφερειακούς ήχους. Για τον φωτισμό εγκαταστάθηκαν 3 φωτιστικά ομπρέλες.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, πετύχαμε τη μετάδοση πεντακάθαρης εικόνας με εξαιρετικό ήχο, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, με γενικά πλάνα, τους παρουσιαστές σε παράθυρα, με καλεσμένους και ενδιάμεσα, βίντεο με στιγμιότυπα από το τουρνουά.

Και μετά το Live… ο αγώνας!

Έντονη ήταν και η προβολή της Streamia* από το ολοκαίνουργιο Jumbotron το οποίο παρουσιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο Τουρνουά.

* η εικόνα είναι φωτομοντάζ 🙂

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *