Τα Public και οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσίασαν το βιβλίο του Δημήτρη Δανιά, «Όσο πιο λίγο μʼ αγαπάς, τόσο πιο πολύ σε θέλω».

Το βιβλίο «Όσο πιο λίγο μʼ αγαπάς, τόσο πιο πολύ σε θέλω».
Ο συγγραφέας Δημήτρης Δανιάς.
Οι εκδόσεις Καστανιώτη.

Η συζήτηση μεταδόθηκε ΚΑΙ ζωντανά από τη σελίδα Facebook του Public.

Πώς λειτουργεί η ευτυχία στο ζευγάρι; Πώς αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό; Υπάρχει τρόπος να ελέγξεις τη ζήλια; Γιατί απατάμε; Ένα βιβλίο που προσφέρει λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα και τα ερωτήματα.

Για το βιβλίο μίλησαν: Κώστας ΑρζόγλουΜιλτιάδης ΒαρβιτσιώτηςΝόνη ΔούνιαΑλέξης ΚούγιαςΑνδρέας Φουστάνος.

Δημήτρης Δανιάς, «Όσο πιο λίγο μʼ αγαπάς, τόσο πιο πολύ σε θέλω», εκδόσεις Καστανιώτη

Υπάρχει τρόπος να ελέγξεις τη ζήλια του συντρόφου σου και τη δική σου; Γιατί απατάμε; Πώς αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό; Πώς πρέπει να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου; Πώς αποκτάς αυτοπεποίθηση; Πώς γίνεται η επιλογή συντρόφου; Πώς ξεπερνάς έναν μεγάλο έρωτα; Πώς αποφεύγεις μια απόρριψη; Ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες που δημιουργεί μια σχέση; Πώς πρέπει να αντιδράς στα μεγαλύτερα προβλήματα μιας σχέσης; Ποιοι είναι οι πραγματικά αταίριαστοι σύντροφοι; Ποια συναισθήματα μας καταπιέζουν πιο εύκολα; Βία στο ζευγάρι. Τι κάνω; Τα λάθη στο κρεβάτι. Πώς λειτουργεί η ευτυχία στο ζευγάρι;

ΝΑΙ! Εδώ παρουσιάζονται όλα αυτά τα προβλήματα και πολλά ακόμη, καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται στην πράξη!

Ο Δημήτρης Δανιάς είναι οικογενειακός σύμβουλος καθώς και σύμβουλος σχέσεων. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα. Συνεργάστηκε με αρκετά ψυχιατρεία της Αττικής, όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί), το Δρομοκαΐτειο, την Ψυχιατρική Κλινική “Αθηνά”. Από το 1993 άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση έχοντας δική του εκπομπή με τίτλο “Επιστροφή στην αθωότητα” στο seven X. Συνεργάστηκε κατά καιρούς με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Ant1, Alpha, Star, Extra 3 και παλαιότερα με τους Skai και Tempo. Επίσης, έχει συνεργαστεί με δικές του στήλες στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και στο Nitro. Υπήρξε ο εκδότης και ο διευθυντής του περιοδικού “Ψυχολογικό Σχήμα” με θέματα που αφορούσαν την ψυχολογία. Επιχειρηματικά ασχολήθηκε με το βιβλίο, διατηρώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα δύο βιβλιοπωλεία και έναν εκδοτικό οίκο στο κέντρο της Αθήνας. Έχει μια κόρη. Ζει μόνιμα στην Κηφισιά.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *