Πολυγλωσσικό Live Streaming για Συνέδρια

Το Συνέδριο, το Σεμινάριο, οποιαδήποτε Εκδήλωση, μπορεί πλέον να γίνει Διεθνής και αυτό είναι ένα πραγματικό δείγμα:


Σημ. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τα ακουστικά και επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία επιθυμείτε να ακούσετε την ομιλία!

Η ανάγκη

Διοργανώνετε μία εκδήλωση, π.χ. ένα συνέδριο, και απευθύνεστε στο διεθνές κοινό. Έχετε φροντίσει για τη μετάφραση των ομιλιών ζωντανά αλλά το Live Streaming μπορεί να περιλάβει μόνον μία γλώσσα. Έτσι, είτε πραγματοποιείτε πολλαπλά streaming (ένα για κάθε γλώσσα) είτε συμβιβάζεστε σε μία γλώσσα αποκλείοντας μεγάλο μέρος του κοινού σας.

Αντίστοιχα, έχετε ανεβάσει στο site της εταιρείας ένα βίντεο, π.χ. συνεδρίου, σεμιναρίου, προώθησης προϊόντος σας, και συμβιβάζεστε πάλι σε μία γλώσσα στο βίντεο ή παρέχετε πολλαπλά βίντεο, ένα για κάθε γλώσσα.

Η λύση

Το Live Streaming πρέπει να είναι ένα και να περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες σε αυτή τη μία μετάδοση, ενώ ο τηλεθεατής να μπορεί να επιλέγει ποια γλώσσα επιθυμεί να ακούει.

Το ίδιο και στα βίντεο. Πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις επιθυμητές γλώσσες και ο θεατής να επιλέγει τη γλώσσα του.

Live Streaming Multilingual

Η υπηρεσία

Το Πολυγλωσσικό Live Streaming είναι πρωτοπορία της Streamia. Ο συνδυασμός της αιχμής της τεχνολογίας πηγαίνει το Live Streaming ένα βήμα μπροστά, χωρίς συμβιβασμούς, με το καλύτερο δυνατόν και λειτουργικότερο αποτέλεσμα.

Στην υλοποίηση χρησιμοποιείται ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός και ειδικό λογισμικό, πλατφόρμα Live Streaming και ζωντανού remixing, τα οποία φέρνουν το έργο σας στις οθόνες των τηλεθεατών ή υποψήφιων πελατών σας, με το σωστό τρόπο.

Υποστηρίζονται από 2 έως 6 γλώσσες.
Η επιλογή των γλωσσών είναι ελεύθερη.

Το Πολυγλωσσικό Live Streaming παρέχεται από τη Streamia είτε μαζί με το Live Streaming είτε αυτόνομα, π.χ. για βίντεο on demand ή σε παρόχους υπηρεσιών Live Streaming.

Κοντολογίς, είτε προετοιμάζετε την εκδήλωσή σας, είτε έχετε αναλάβει το Live Streaming πελάτη σας, είτε επιθυμείτε να διαμορφώσετε ένα πολυγλωσσικό βίντεο on demand, ο προορισμός σας είναι η Streamia για να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες.
__________
Ευχαριστούμε τον κο Νίκο Παΐζη, ερευνητή-επιστημονικό συνεργάτη του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ, για την παραχώρηση της άδειας χρήσης μέρους της ομιλίας του για την επίδειξη της εν λόγω υπηρεσίας. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια παρουσίασης της έρευνας με θέμα, «Εκπαίδευση και Απασχόληση: Δείκτες και βασικά μεγέθη των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Ε.Ε-28», του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, την οποία η Streamia μετέδωσε ζωντανά.