Έγραψαν για τη Streamia…

Κατάρτιση, αξιπιστία και αποτελεσματικότητα

H Streamia είναι με διαφορά η πιο αξιόπιστη λύση στο livestreaming. Η ομάδα της είναι εξαιρετικά καταρτισμένη και έμπειρη, με άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και αποτελεσματικότητα ακόμη και στη διαχείριση δύσκολων κρίσεων. Την εμπιστεύομαι πλήρως και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αλέξανδρος Σκούρας

Στηρίζουν το βιβλίο

Είναι σημαντικό να συμβαδίσουμε με τις ανάγκες της εποχής και να μην αφήσουμε τον πολιτισμό και την τέχνη να παρακμάσουν. Ευχαριστούμε, λοιπόν, τη Streamia και τους ανθρώπους πίσω από αυτή, που όπως πάντα στηρίζουν τον χώρο του βιβλίου –και όχι μόνο– με αμέριστο επαγγελματισμό και σεβασμό στην κάθε περίσταση.

Γιάννης Κωνστανταρόπουλος

Υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, προσωπική ανάμειξη και ενσυναίσθηση

Με τη Streamia έχουμε μια άψογη συνεργασία. Υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός και ταυτόχρονα προσωπική ανάμειξη και ενσυναίσθηση για την επίλυση προβλημάτων. Ο χώρος των εκδόσεων βιβλίων χρωστάει πολλά στη Streamia, τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Πέτρος Παπασαραντόπουλος

Ηασική μου συνεργάτιδα εταιρεία κάθε φορά που χρειάζομαι ζωντανή μετάδοση

Με τη Streamia είχα τη χαρά να συνεργαστώ και με τις τρεις μου ιδιότητες από τα πρώτα κιόλας της ίδρυσής της. Για την ακρίβεια είναι η βασική μου συνεργάτιδα εταιρεία κάθε φορά που χρειάζομαι ζωντανή μετάδοση, είτε για τις ανάγκες του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone, είτε για τις ανάγκες της οργάνωσης για την ενδυνάμωση των γυναικών Lean in Hellas, είτε για τους διαφημιστικούς μου πελάτες. Συνεργαστήκαμε σε εκατοντάδες τέτοιες δράσεις μας και δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να παραπονεθώ για κάτι. Ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα της ομάδας της Streamia μου δίνει την ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά ακόμη και αν δεν πάνε- γιατί υπάρχουν και τα απρόβλεπτα- έχουν την ευελιξία και τις τεχνικές ικανότητες να λύνουν κάθε πρόβλημα! Τους εμπιστεύομαι και τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αρετή Γεωργιλή
Αρετή Γεωργιλή

Μία από τις πιο σημαντικές και “ξεκούραστες” συνεργασίες που είχα μέχρι σήμερα

Μέσα στα 23 χρόνια της τηλεοπτικής μου πορείας, η ομάδα της streamia.gr αποτελεί για εμένα μία από τις πιο σημαντικές και “ξεκούραστες” συνεργασίες που είχα μέχρι σήμερα.

Είναι ελάχιστοι εκείνοι, που με χαμόγελο, ανεξαρτήτως κούρασης και έντασης, θα είναι δίπλα σου με μεθοδικότητα, με ψυχραιμία στις αναποδιές, με αποτελεσματικότητα, με στρατηγική και υπευθυνότητα και θα μπορούν να φέρουν εις πέρας μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή.
Είμαι χαρούμενη διπλά, που συνεργάζομαι μαζί σας!

Ο πρώτος λόγος, γιατί είστε “ωραίοι άνθρωποι” ως χαρακτήρες, το ήθος σας, η ευγένεια σας και εκείνο το χαμόγελο και η ηρεμία σας, που μου τη μεταδίδετε με τόσο ιδιαίτερο τρόπο, κυρίως τη στιγμή που η ένταση και το στρες του ζωντανού, είναι στο πικ.

Και ο δεύτερος λόγος, γιατί όπως και να το κάνουμε, όταν συνεργάζομαι με επαγγελματίες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους, νιώθω ασφάλεια και ηρεμία για το τελικό αποτέλεσμα που μαζί σας είναι πάντα άψογο και σας ευχαριστώ ειλικρινά.

Μάγδα Τσέγκου

Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαιρετική.

Η συνεργασία μας με την εταιρεία streamia.gr ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 για την κάλυψη live streaming των συνεντεύξεων Τύπου των ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Το πρόσημο της συνεργασίας είναι κάτι παραπάνω από θετικό, καθώς η εταιρεία streamia.gr διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρους συνεργάτες στους οποίους μπορούμε να βασιζόμαστε. Μάλιστα, όσες φορές έχει χρειαστεί να οργανώσουμε μία live streaming συνέντευξη εκτός του πλαισίου των αγώνων, οι συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ακόμα και αν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαιρετική.

Ζωή Νικολαΐδου
Ζωή Νικολαΐδου

Με επαγγελματισμό και γνώση μάς συνέδεσε άμεσα με τους πελάτες μας

Το stremia.gr ήρθε να καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό στον χώρο της διαδικτυακής επικοινωνίας με το κοινό μας. Με επαγγελματισμό και γνώση μάς συνέδεσε άμεσα με τους πελάτες μας, ενδυναμώνοντας μία εμπορική σχέση που κλυδωνίστηκε από την πανδημία. Το «μαζί» έδωσε σε όλους μας δυνατότητα συνέχειας μέσα σε δύσκολες στιγμές. Ο συγχρονισμός, τέλειος, η συνεργασία άριστη. Ένα θερμό ευχαριστώ και ευχές για καλή συνέχεια.

Μαρία Κοκκίνου

Σωστή δουλειά & ποιότητα, λογικές χρεώσεις και απτά αποτελέσματα.

Με την Streamia συνεργαζόμαστε τα τελευταία 2 χρόνια άψογα. Η ομάδα είναι πάντα δίπλα μας άμεσα και ουσιαστικά σε κάθε live που έχει χρειαστεί να προετοιμάσουμε. Τόσο εμείς, όσο και οι πελάτες μας, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό υλικό.

Πάνος Αλεφραγκής

Άψογες και απροβλημάτιστες συνεργασίες…

Όλες οι συνεργασίες μας με τη Streamia ήταν ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να είναι κάθε συνεργασία σε κρίσιμους τομείς: άψογες και απροβλημάτιστες. Ο επαγγελματισμός των συνεργατών της Streamia μας επιτρέπει κάθε φορά να επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα μέρη μιας εκδηλώσεις γιατί ξέρουμε ότι η καταγραφή και μετάδοσή της θα είναι εξαιρετικού επιπέδου.
Θανάσης Δεληγιάννης

Mόνιμη πλέον συνεργασία για κάθε εκδήλωση της εταιρίας μας

Έχοντας συνεργαστεί με αρκετές εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες live streaming, μπόρεσα να ξεχωρίσω την εταιρία Streamia και αναπτύξω μόνιμη πλέον συνεργασία για κάθε εκδήλωση της εταιρίας μας. Στοιχεία όπως η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία, διακρίνουν την εταιρία Streamia και διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία σε κάθε project!!

Ειρήνη Κάτρη

Από την πρώτη μέρα, μας έκανε το δύσκολο εύκολο…

Θα ήθελα εδώ να εκφράσω και τη δικά μου προσωπική άποψη για τον αγαπητό κ. Σιδηρόπουλο.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε περίπου τρία χρόνια πριν εντελώς τυχαία, έχοντας δει κάποιες δουλειές που είχε κάνει και τις κοινοποιούσε στο Facebook.

Από την πρώτη μέρα, μας έκανε το δύσκολο εύκολο και έλυσε το 110% από τα προβλήματα που είχαμε, με περίσσεια ευθύνη και επαγγελματισμό και πάντα με το πλατύ του χαμόγελο.

Ειλικρινά χαίρομαι Παναγιώτη που συνεργαζόμαστε μέχρι και σήμερα και μας λύνεις τα πολλά και ποικίλα θέματα που έχουμε στο τομέα το δικό σου με τον πιο άριστο τρόπο.

Θωμάς Κολιοθωμάς
Κολιοθωμάς Θωμάς

Μετάδοση των σεμιναρίων μας μέσω FaceBook

Η Streamia μας βοήθησε για μεγάλο διάστημα στη μετάδοση των σεμιναρίων μας μέσω FaceBook με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κοινό μας καθώς περισσότεροι άνθρωποι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό και τις τεχνικές γνώσεις των στελεχών της.

Μιχαήλ Ξυνός

Σημείο αναφοράς για live streaming

Μέσα στην πληθώρα των ενημερωτικών εκπομπών, της ειδησιογραφίας, των ζωντανών ανταποκρίσεων και των βιντεοπαρουσιάσεων εκδηλώσεων και γεγονότων, η Streamia.gr κάνει τη διαφορά. Είναι πραγματικά κάτι που έλειπε από το χώρο της ενημέρωσης και της ζωντανής κάλυψης διότι ελάχιστοι διαθέτουν τις γνώσεις, την αισθητική, το ήθος και την αξιοπιστία του εμπνευστή της. Είναι το σημείο αναφοράς για live streaming.

Γρηγόρης Πλαστάρας

Συνέπεια, τεχνογνωσία, επαγγελματισμός και ποιότητα στις υπηρεσίες της

Η Streamia διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την άρτια διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης. Συνέπεια, τεχνογνωσία, επαγγελματισμός και ποιότητα στις υπηρεσίες της. Πρόκειται για έναν πολύτιμο συνεργάτη και την ευχαριστούμε για τις φορές που έχει υποστηρίξει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Attend στην υλοποίηση των Συνεδρίων της.

Δήμητρα Πάντα & Δημήτρης Χασάπογλου

Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη…

Με τη Streamia.gr συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά σε δύο σεμινάριά μας, που  παρουσίαζαν ιδιαίτερες δυσκολίες, λόγω του αντικειμένου τους. Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και της εκτέλεσης. Ο επαγγελματισμός που επέδειξε ο κ. Σιδηρόπουλος ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητικός. Τον ευχαριστούμε πολύ και δηλώνουμε βέβαιοι για την επαγγελματική του επιτυχία.

Live Streaming
Γιώργος Καράμπαλης PT, MT