Ποιά είναι η γνώμη σας για τις υπηρεσίες της Streamia;
Βαθμολογήστε ΕΔΩ. Θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστούμε!


Πραγματοποιήθηκε ένα ενδιαφέρον τεχνικά και λειτουργικά Live Streaming, μία συζήτηση στον κινηματογράφο Τριανόν, στο κέντρο της Αθήνας. Την εκδήλωση διοργάνωσε το TV Χωρίς Σύνορα του Στέλιου Κούλογλου και συμμετείχε ο ίδιος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου.

🗓 Πέμπτη 19 ⏰ 7:30 μμ
📌 Σινέ Τριανόν
📇 Ο Σύριζα και οι νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οι ομιλητές από τη σκηνή του θεάτρου συζητούσαν για τα θέματα της ατζέντας, ο κος Στέλιος Κούλογλου χειριζόταν μέσω ταμπλέτας τη διαδικασία των ερωτήσεων προς το κοινό και συντόνιζε τη συζήτηση.

Τοποθετήσαμε τρεις κάμερες, δύο πίσω και μία μπροστά. Η πρώτη κάμερα έδινε το γενικό πλάνο της σκηνής, η δεύτερη έδινε κοντινό πλάνο του εκάστοτε ομιλητή και η τρίτη (κόντρα), έδινε το κοινό, τις αντιδράσεις του και σε ένθεση με τον ομιλητή ή το γενικό πλάνο.

Η μετάδοση έγινε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε τρεις σελίδες Facebook.

Ενδιάμεσα, ως μέρος της ροής, μεταδόθηκαν τρία βίντεο απευθείας και προβλήθηκε εικόνα με στατιστικά στοιχεία, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου και όχι μέσω κάμερας από την οθόνη του θεάτρου.

Με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους, μεταδίδονταν και εικόνα από το site Sli.do μέσω του οποίου γινόταν η διαχείριση των ερωτήσεων από και προς το κοινό, εντός και εκτός αίθουσας, προβάλλοντας τα αποτελέσματα.

TVXSΣκηνοθετικά, επιλέξαμε να μείνουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα κοντινά πλάνα των ομιλητών ώστε η αναγνωρισιμότητά τους να κρατήσει τους θεατές στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς η κοινοποίηση του Live περνούσε από μπροστά τους.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικά δίνοντας έναν συνεχώς αυξητικά αριθμό θεατών και αλληλεπίδρασης.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τη μετάδοση και της δικής σας εκδήλωσης πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή έκθεση και διάδραση με το κοινό.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published.