Το Public και οι εκδόσεις Keybooks παρουσίασαν στο Public Café Συντάγματος, το βιβλίο του Νίκου Παπαδογιάννη«Ο Νίκος λείπει».

Το βιβλίο «Ο Νίκος λείπει».
Ο συγγραφέας Νίκος Παπαδογιάννης.
Οι Εκδόσεις Key Books.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Νίκος Παπαδογιάννης, προσφέρει στον αναγνώστη τη θέση του συνοδοιπόρου στα ταξίδια μιας ζωής μέσα από εβδομήδα τρεις συχνά απίστευτες, άκρως αληθινές, όμως, ιστορίες. Από τα παράθυρα του αεροπλάνου μάς κλείνουν το μάτι ο Γκάλης, ο Διαμαντίδης, ο Τζόρνταν και ο Μάτζικ Τζόνσον.

Νίκος Παπαδογιάννης, Ο Νίκος λείπει, εκδόσεις Key Books

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Γίνε μέλος και βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Για το βιβλίο, τον αθλητισμό, τα ταξίδια, τη μουσική και όσα αγαπά ο Νίκος συζήτησαν οι:

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καρύδας.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης έρχεται @ Public Café Συντάγματος

Από τις παραδεισένιες ακρογιαλιές της Καραϊβικής στα κακοτράχαλα βουνά των Ιμαλαΐων. Και από τις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας στις μητροπόλεις του παγκόσμιου μπάσκετ! Ο Νίκος Παπαδογιάννης αφήνει στην άκρη το μικρόφωνο και τη γραφίδα και προσφέρει στον αναγνώστη τη θέση του συνοδοιπόρου στα ταξίδια μιας ζωής μέσα από εβδομήντα τρεις σπονδυλωτές, συχνά απίστευτες και πάντοτε αληθινές ιστορίες.

Οι περιηγήσεις του συγγραφέα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη είναι ποτισμένες με θαλασσινή αλμύρα, ορεινή δροσιά, άφθονη συγκίνηση και πηγαίο χιούμορ, με απρόσκλητους γκεστ σταρ κάμποσους ήρωες του ελληνικού (και παγκόσμιου) αθλητισμού, παλαιούς και λιγότερο παλαιούς.

Το ταξίδι αρχίζει από έναν ισοπεδωτικό τυφώνα στις Αντίλλες και καταλήγει σε μια βάρκα που πλέει προς το άγνωστο, με ενδιάμεσες στάσεις σε πέντε ηπείρους, εφτά θάλασσες, εξήντα χώρες, τρεις δεκαετίες, δεκάδες απρόοπτα και χιλιάδες γνωστά ή άγνωστα πρόσωπα.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος φοράει το καπέλο του ακοίμητου ταξιδευτή, γεμίζει μικρή βαλίτσα με τα απολύτως απαραίτητα και επιβιβάζεται στην επόμενη πτήση δίχως να πολυνοιάζεται για τον προορισμό. Από τα παράθυρα του αεροπλάνου σάς κλείνουν το μάτι ο Γκάλης, ο Διαμαντίδης, ο Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον.

Κι αν δεν σας ενδιαφέρει το μπάσκετ, τόσο το καλύτερο.
Ο Νίκος μιλάει για αθλητικά μόνο τις ώρες της δουλειάς και ποτέ όταν λείπει.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *