Το Public και οι εκδόσεις Bell παρουσίασαν το βιβλίο της  Β. Α. Paris«Φέρε με πίσω», της συγγραφέως των bestsellers των 2.000.000 αντιτύπων «Πίσω από κλειστές πόρτες» και η «Κατάρρευση».

Το βιβλίο «Φέρε με πίσω».
Η συγγραφέας Β.Α Paris.
Οι εκδόσεις Bell.

Το βιβλίο έχει ήδη πάρει εκπληκτικές κριτικές, μεταξύ των οποίων κι αυτή από το New York Times Book Review, που γράφει: «Η Paris χτίζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή, προσθέτοντας μια πινελιά πρωτοτυπίας στην παλιά, γνωστή δυναμική των χαρακτήρων της ‘καλής και κακής αδερφής’».

Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Τσιτσόπουλος, συζήτησε μαζί της τόσο για το νέο της βιβλίο, όσο και για τα δυο προηγούμενά της, καθώς και γενικότερα για το λογοτεχνικό είδος του ψυχολογικού θρίλερ στο οποίο η Πάρις θεωρείται πραγματική μετρ!

Η Β.Α Paris έρχεται @ Public Συντάγματος

ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Ο Φιν και η Λέιλα είναι νέοι και ερωτευμένοι. Καθώς επιστρέφουν οδικώς από τις διακοπές τους στη Γαλλία, ο Φιν κάνει μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και αφήνει τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. Όταν γυρίζει, μερικά λεπτά αργότερα, η Λέιλα έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ
Αυτή είναι η ιστορία που λέει στην αστυνομία ο Φιν. Και είναι η αλήθεια – αλλά όχι όλη η αλήθεια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ
Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα. Είναι όντως εκείνη, όμως, ή κάποιος που προσποιείται ότι είναι η Λέιλα; Και, αν είναι εκείνη, τι θέλει; Και τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της εξαφάνισής της;

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *