Το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΡΕΤΑ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Σύμβουλο – τ. Αντιδήμαρχο Ανδρέα Δούμα και τις εκδόσεις Πνοή, παρουσίασαν την ποιητική συλλογή του Χρήστου Νομικού«Άγγελοι του Αρχιπελάγους».

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Άγγελοι του Αρχιπελάγους».
Ο ποιητής Χρήστος Νομικός.
Οι εκδόσεις Πνοή.

H εκδήλωση μεταδόθηκε ΚΑΙ ζωντανά από τη σελίδα Facebook του Bookia, με την υποστήριξη της Streamia.

Χρήστος Νομικός, «Άγγελοι του Αρχιπελάγους», εκδόσεις Πνοή

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος – τ. Αντιδήμαρχος Ανδρέας Δούμας ενώ για το βιβλίο μίλησαν και διάβασαν, η συγγραφέας-ιατρός, Βασιλική Αποστολοπούλου, και η ποιήτρια-εκπαιδευτικός, Μαρία Ιατρίδη.

Χρήστος Νομικός, «Άγγελοι του Αρχιπελάγους», εκδόσεις Πνοή

Εικαστική παρέμβαση και ανάγνωση ποιήματος έκανε η Δήμητρα Φωτοπούλου ενώ τη μουσική επένδυση είχε ο Πάνος Μπούσαλης.

Ακολούθησαν παραδοσιακά κεράσματα από την Αμοργό.

Χρήστος Νομικός, «Άγγελοι του Αρχιπελάγους», εκδόσεις Πνοή

Η ποιητική συλλογή «Άγγελοι του Αρχιπελάγους» χωρίζεται σε τρεις επιμέρους ενότητες: Αιγαίου φτερουγίσματα, Αρκεσίνη και Ελένη. Είναι ένα ταξίδι ψυχής στο αιγαιοπελαγίτικο φως, στους δρόμους των παραδοσιακών γραφών μπολιασμένων με την προσδιορισμό του νόστου στην προσμονή της επιστροφής.

Ο Χρήστος Νομικός γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Αμοργό. Είναι οικονομολόγος και εξειδικεύεται στη συμβουλευτική επιχειρήσεων. Γράφει ποίηση από τα νεανικά του χρόνια. Οι “Αγγελοι του αρχιπελάγους” είναι η πρώτη ποιητική συλλογή που αποφάσισε να μοιραστεί με ένα ευρύτερο κοινό και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vlog Categories