Live Streaming γάμου

Live Streaming Γάμου

Ειδοποιήστε τη γιαγιά και τον παππού, όλους τους συγγενείς και φίλους οπουδήποτε στον κόσμο… να βάλουν τα καλά τους και να πάρουν θέση στο σαλόνι με ένα ποτήρι κρασί, διότι όλοι θα είναι εκεί, μαζί σας, στο γάμο σας!

Να παρακολουθήσουν την τελετή, να ακούσουν τις ευχές, τη μουσική στο γλέντι, να χορέψουν μαζί σας, να σας μιλήσουν, LIVE!

Live Streaming Γάμου σε Facebook, Youtube, Twitter… οπουδήποτε & ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Το ξέρουμε ήδη, ο τρόπος τέλεσης των Γάμων αλλάζει, η υγεία πάνω απ’ όλα! Γι’ αυτό πρέπει να διερευνήσουμε, να δοκιμάσουμε και να υιοθετήσουμε νέους τρόπους συμμετοχής των αγαπημένων συγγενών και φίλων, στην πιο σημαντική ημέρα των νεόνυμφων.

Το Live Streaming είναι ό,τι πιο κοντά στη φυσική παρουσία. Κάνει κοινωνούς ανθρώπους από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με μοναδική προϋπόθεση τη σύνδεση στο Internet.

Ως Streamia, μεταδίδουμε την τελετή του Γάμου (αλλά και της δεξίωσης), με επαγγελματικό τρόπο, με άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, αξιοποιώντας την εμπειρία των χιλιάδων μεταδόσεων που έχουμε υλοποιήσει έως τώρα.

H Streamia συνεργάζεται με τα γραφεία φωτογράφησης/βιντεοσκόπησης Γάμων με σκοπό τον εμπλουστισμό των υπηρεσιών τους προς τους νεόνυμφους. Οι νεόνυμφοι/κουπάροι μπορούν να ζητήσουν από το φωτογράφο της προτίμησής τους να επικοινωνήσει με τη Streamia για το Live Streaming του γάμου.

Προδιαγραφές Live Streaming Γάμου

  • Μετάδοση στο Facebook, στο Youtube, στο Twitter, στο Instagram και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε περισσότερους από έναν προορισμούς!
  • Χρήση 2+ καμερών για την αποτελεσματική κάλυψη της τελετής και της δεξίωσης.
  • Σύνδεση (προαιρετικά) ΚΑΙ με το συνεργείο της βιντεοσκόπησης της τελετής για τη λήψη της εικόνας και από τις δικές τους κάμερες.
  • Σύνδεση με τη μικροφωνική του Ναού και του χώρου της δεξίωσης για την καλύτερη ποιότητα ήχου. Σε περίπτωση μη πρόβλεψης, χρησιμοποιούμε δικά μας μικρόφωνα για το ζευγάρι, τον κουμπάρο και τους συμμετέχοντες.
  • Στη δεξίωση, σύνδεση εξ αποστάσεως (μέσω Internet) συγγενών και φίλων, με εικόνα και ήχο. Προβολή με projector στο χώρο της δεξίωσης, των εξωτερικών συνδέσεων και ζωντανή συνομιλία.
  • Επίσκεψη με φορητή κάμερα στα τραπέζια για τις ευχές των καλεσμένων. Εναλλακτικώς, διαμόρφωση χώρου για τις ευχές/δηλώσεις των καλεσμένων.
  • Ενσωμάτωση στο Live Streaming, βίντεο και φωτογραφιών.

Οι τρεις μορφές της υπηρεσίας

  1. Live Streaming της τελετής στην εκκλησία ή στο δημαρχείο.
  2. Live Streaming της δεξίωσης.
  3. Ζωντανή σύνδεση μέσω Internet, με εικόνα και ήχο, με φίλους και συγγενείς απ’ όλο τον κόσμο.

Επικοινωνώντας θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τις ειδικές απαιτήσεις του δικού σας Γάμου.