Ο Σύνδεσμος Σι(γ)κινητών διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος τον κύκλο εκδηλώσεων «Ημέρες Ποίησης στη Σίκινο», επιλέγοντας να αφιερώσει τρεις ημέρες στην ποίηση και να τις ντύσει με μουσική, αναγνώσεις, συζητήσεις και παιδικά παιχνίδια για την ποίηση, ώστε να μυηθούν και τα παιδιά σε αυτόν το μαγικό κόσμο.

Οι «Ημέρες Ποίησης» διοργανώνονται με την αιγίδα του Δήμου Σικίνου και με την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού. Τη συμβουλευτική υποστήριξη για τη διοργάνωση έχει η εταιρεία Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα.

Διαβάστε περισσότερα για το Φεστιβάλ

Για λογαριασμό του Bookia, του Κοινωνικού Δικτύου για το Βιβλίο και τους Αναγνώστες, η Streamia ανέλαβε τη ζωντανή μετάδοση και προώθηση όλων των εκδηλώσεων στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Για τρεις ημέρες απολαύσαμε ποίηση ίσως στο ποιητικότερο νησί του Αιγαίου που είναι και επιλογή του Οδυσσέα Ελύτη.

Απολαύστε λοιπόν ποίηση και… Σίκινο.

Φωτογραφίες:

Εκδηλώσεις πρώτης ημέρας:

Εκδηλώσεις δεύτερης ημέρας:

Εκδηλώσεις τρίτης ημέρας:

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δείγματα Live Streaming