Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» (Βικιπαίδεια), είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το 2011 στους δρόμους της Αθήνας, και έχει πλέον επεκταθεί σε περισσότερες από 30 πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξη αγάπης, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.

«Μαγειρεύουμε όλοι μαζί, τρώμε και ζούμε όλοι μαζί». Οι ανάγκες καλύπτονται από δωρεές και προσφορές ανώνυμων.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 45 καλλιτέχνες και συγκροτήματα προσέφεραν αφιλοκερδώς τις φωνές και τα τραγούδια τους για να βοηθήσουν να φτιαχτεί «Το Σπίτι των Ονείρων», του «Άλλου Ανθρώπου», ένα Σπίτι για Όλους τους συνανθρώπους μας με βασικά συστατικά την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό προς όλους.

Η 6ωρη συναυλία μεταδόθηκε εντελώς δωρεάν, με Live Streaming, από το χώρο του livesoundstudio.gr.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης | CNN Greece

Το Live Streaming ανέλαβε η Streamia ως τη δική της συνεισφορά στην προσπάθεια του «Άλλου Ανθρώπου». Δύο ημέρες πριν έγινε η εγκατάσταση του εξοπλισμού, ο τεχνικός έλεγχος και η πρόβα της μετάδοσης. Στήθηκαν 7 κάμερες, 4 σε τρίποδο και 3 κινητές, για να καλυφθούν οι 2 σκηνές στο livesoundstudio.gr στις οποίες εναλλάσσονταν καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Έγινε δοκιμή της εικόνας, του ήχου, του φωτισμού και της σύνδεσης στο Internet.

22.000+ τηλεθεατές!
και συνεχίζεται ως βίντεο.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν τη μετάδοση μέσω μεγάλης τηλεόρασης που τοποθετήθηκε στο χώρο.

Στο control, εκεί απ’ όπου γινόταν η μετάδοση, οι άνθρωποι της Streamia φρόντιζαν για το άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα κύλησε χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς προβλήματα, λειτουργικά ή τεχνικά. Δεν υπήρξε καμία διακοπή ή πτώση της μετάδοσης, με απόλυτη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *