Το CNN Greece σε συνεργασία με την TÜV HELLAS, διοργάνωσαν συζήτηση θέμα, “Food Sustainability και νέες τάσεις στα τρόφιμα”, ποιες προκλήσεις έφερε η πανδημία και ποιες είναι οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο;
Κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες αναδεικνύουν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, αλλά και τις νέες διατροφικές τάσεις που επηρεάζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Παράλληλα, δίνουν απτά παραδείγματα επιχειρηματικών πρακτικών και σχεδίων που αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τη συζήτηση συντόνισε ο Director of Financial and Business Content του CNN Greece, κ. Δημήτρης Πεφάνης, και συμμετείχαν οι κ.κ.:
- Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD
- Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
- Νικόλαος Γδοντέλης, Επιστήμονας Τροφίμων, Ιδρυτής cibum.gr
- Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports
- Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ
#CNNgr #TÜVHellas #foodsustainability #TÜVNord #TÜVNordGroup
Προσθήκη σχολίου