Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πραγματοποίησε διήμερο συνέδριο στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακκελαροπούλου: «Αντεγκληματική πολιτική, Ποινική νομοθεσία και Δικαιοσύνη».

Την οργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (lawnet.gr) του Χάρη Άνθη και ανέθεσε στη Streamia το Live Streaming των εργασιών.

Τοποθετήσαμε τέσσερις κάμερες FHD (γενικό, κοντινό, κοντινό, κόντρα) και συνδεθήκαμε με το ηχοσύστημα της αίθουσας για τη μίξη του ήχου και τον projector οπίσθιας προβολής ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη σκηνή, πολύ μακριά από το control, εγκαθιστώντας καλώδιο οπτικής ίνας. Η μετάδοση έγινε στο κανάλι Youtube της ΕΔΕ με συνεχόμενη ροή οκτώ ωρών κάθε ημέρα. Ιδιαίτερη αξία έχει το ότι παράλληλα με το Live Streaming είχαμε και την ευθύνη των προβολών των διαφανειών των εισηγήσεων μέσω του Projector της αίθουσας.

Η μετάδοσης της δεύτερης ημέρας:

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δείγματα Live Streaming