Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε στην Αθήνα το 2011, από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Από τότε ο άνθρωπος αυτός και το έργο του έχουν αποδείξει πως στέκονται ως αντίβαρο αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς πλάι σε κάθε αδύναμο άνθρωπο και κάθε κατατρεγμένο.

Ο «Άλλος άνθρωπος» παρασκευάζει μαγειρεμένο φαγητό κάθε μέρα και το προσφέρει δωρεάν στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δεινή θέση, σε δημόσιους χώρους, σε όλη την Ελλάδα.

Το 2021 κλείνει 10 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με μια μεγάλη live συναυλία στο Gagarin 205 Live Music Space, η οποία μεταδόθηκε και με live streaming, δωρεάν. Τα έσοδά της διατέθηκαν για την ενίσχυση και συνέχιση του έργου της κοινωνικής κουζίνας.

Η 7ωρη συναυλία μεταδόθηκε εντελώς δωρεάν, με Live Streaming, από το χώρο του Gagarin 205 Live Music Space.

Το Live Streaming ανέλαβε η Streamia ως τη δική της συνεισφορά στην προσπάθεια του «Άλλου Ανθρώπου». Από το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε η εγκατάσταση του εξοπλισμού, ο τεχνικός έλεγχος και η πρόβα της μετάδοσης. Στήθηκαν 7 κάμερες, για να καλυφθεί το γεγονός  σε όλο του το μέγεθος. Έγινε δοκιμή της εικόνας, του ήχου, του φωτισμού και της σύνδεσης στο Internet.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε μετά από 7 ώρες συνεχούς και απροβλημάτιστου Live Streaming.

Στο control, εκεί απ’ όπου γινόταν η μετάδοση, οι άνθρωποι της Streamia φρόντιζαν για το άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα κύλησε χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς προβλήματα, λειτουργικά ή τεχνικά. Δεν υπήρξε καμία διακοπή ή πτώση της μετάδοσης, με απόλυτη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Το πρόγραμμα:

Έναρξη: Σταμάτης Κραουνάκης

Ακολουθούν (με αλφαβητική σειρά):
Γιακουμάκης, Γιοκαρίνης, Γioύσεφ & Grana, Δάικος, Δούκα, Δρογώσης, Ζουγανέλης, Ελευθερίου, Κατερινιού, Κερασίδης, Κεφαλά (Μπλέ), Κοργιαλάς, Κύριος Κ, Κωνσταντόπουλος, Λειβαδάς, Ματιάμπα, Μπάμπαλη, Νικολάου, Πλιάτσικας, Πυροβολάκης, Ράλλης, Σαλταγιάννης, Στρατάκης Γιώργος & Νίκος, Τσαλιγοπούλου, Τσαμπά, Tσουκιάς, Φάμελλος, Didi Fadul, Stefano Skoul, Αγία Φανφάρα, Αλούμ Τουρλούμ, Δραμαμίνη, Ζero Zero, Ζυγέα, Κήποι, Kompania, OLAouto, Sidetrack, Tsopana Rave, Υπόγεια Ρεύματα

Μουσικοί: Σπύρος Βρυώνης – Κιθάρες, Μιχάλης Κεχαγιάς –Μπάσο, Αντρέας Νικόλης – Ντραμς, Αλέξης Στενάκης– Πνευστά, Mary Ward – Βιολί, Γιώργος Κονής – Πιάνο.

Παρουσίαση: Έλενα Αγγελοπούλου, Ζέτα Δούκα, Κλέλια Ρένεση, Αναστασία Τσιβγούλη, Δώρα Χρυσικού

Προβολές: Γιάννης Τάσιος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Βαγγέλης Χαλιός
Βοηθός Παραγωγής: Ελίνα Κιουπάκη

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vlog Categories