Στο τέλος Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Domotel Kastri, το ετήσιο συνέδριο «Athens Fire Con 2023» με θέμα  την «Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Πυροσβεστικής Τέχνης στην Ευρώπη». Συμμετείχαν παράγοντες και στελέχη Ευρωπαϊκών φορέων που θέμα τους έχουν την πυρόσβεση. Στις πολύ ενδιαφέρουσες ωριαίες παρουσιάσεις αναπτύχθηκαν οι νεότερες τεχνικές στην πυρόσβεση και τα αποτελέσματα των μελετών σχετικά με θέματα πυρόσβεσης.

Live Streaming – Βιντεοσκόπηση

Η Streamia ανέλαβε για λογαριασμό της διοργανώτριας Premiere Fire, το Live Streaming και τη βιντεοσκόπηση των εργασιών.

  • Τοποθετήσαμε 3 κάμερες, για το γενικό πλάνο και δύο με οπερατέρ για τα κοντινά στους ομιλητές και στο κοινό.
  • Συνδεθήκαμε στο ηχητικό σύστημα της αίθουσας από το οποίο πήραμε τον ήχο των μικροφώνων και δώσαμε τον ήχο των media (διαφάνειες, βίντεο).
  • Συνδεθήκαμε στο προβολικό σύστημα της αίθουσας στο οποίο προβάλαμε τις καρτέλες, τις διαφάνειες και τα βίντεο του προγράμματος.
  • Στο control συγκεντρώσαμε όλες τις πηγές εικόνας και ήχου και την τελική μίξη τη μεταδώσατε στο κανάλι YouTube του συνεδρίου.
  • Οι ομιλητές προβάλλονταν είτε σε πλήρη οθόνη είτε σε ένθεση με τις διαφάνειές τους.

Απολογιστικό βίντεο

Παράλληλα, συνεργάτης της Streamia κατέγραψε πλάνα από όλους τους χώρους του συνεδρίου, αμφιθέατρο και εκθεσιακό χώρο, ώστε να διαμορφωθεί ένα ενδιαφέρον απολογιστικό βίντεο του συνεδρίου στο οποίο να αναδεικνύονται οι άνθρωποι που συμμετείχαν, το περιεχόμενο και οι συνθήκες διεξαγωγής του.

Φωτογράφηση

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, ο φωτογράφος της Streamia αποθανάτισε «στιγμές» του συνεδρίου, τα πρόσωπα, το χώρο, τις παρουσιάσεις, σε εκατοντάδες φωτογραφίες οι οποίες παραδόθηκαν στον διοργανωτή για χρήση στον Τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα.

 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vlog Categories