Οι «Ημέρες Κήπου» είναι μία καμπάνια του LEROY MERLIN club με προτάσεις στα μέλη του και τις καλύτερες προσφορές για να φτιάξουν τον κήπο τους! Σε πέντε διαφορετικές ημέρες υλοποιήσαμε αντίστοιχο αριθμό Live Streaming με διαφορετικό θέμα κάθε φορά:

Στο κατάστημα της Βασ. Σοφίας στην Αθήνα και στο εργαστήριο Homistas, τοποθετήσαμε τρεις κάμερες, για το γενικό στο σκηνικό, το κοντινό στον-ους ομιλητές και μία κινητή με οπερατέρ με την οποία δίναμε πλάνα κοντά στη δράση, εκεί όπου τα στελέχη και οι συνεργάτες του Leroy Merlin έδειχναν λεπτομέρειες των θεμάτων τους.

Η μετάδοση έγινε στο Facebook του Leroy Merlin τοποθετώντας με καλωδιακή σύνδεση, 4G router στον πάνω όροφο με δυνατότητα bonding τεσσάρων συνδέσεων, όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Ήταν μία δυναμική ενέργεια marketing του Leroy Merlin με αποτέλεσμα να δώσει στους πελάτες του χρηστικές πληροφορίες και λύσεις αλλά και ενδιαφέρουσες προσφορές απόκτησης επίκαιρων εποχιακών προϊόντων και λύσεων.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δείγματα Live Streaming